Spania

Scandal la Barcelona?! Laporta a prins patru fotbaliști petrecând după o înfrângere

Situația de la Barcelona din ultimul timp nu a fost deloc cea mai bună. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Noiembrie 2021, 16:18
Data actualizarii: Marti 09 Noiembrie 2021, 16:19

Rezultatele au fost departe de cele dorite, iar tensiunile și-au spus cuvântul în ultimele săptămâni. Ronald Koeman a fost demis după înfrângerea cu Rayo Vallecano, iar în locul său a fost adus Xavi, care a fost prezentat oficial luni. Nici jucătorii nu au fost la cel mai înalt nivel pe teren, acolo unde au arătat o mare lipsă de concentrare. 

În ultimul timp, nici jucătorii catalanilor nu au mai arătat aceeași seriozitate, iar o întâmplare petrecută recent dovedește acest lucru. Lipsa de implicare a acestora din teren și-a spus cuvântul și în afara lui, acolo unde președintele i-a prins pe patru dintre fotbaliștii de pe Camp Nou cu multă bună dispoziție, după ce echipa pierduse. 

Fotbaliștii Barcelonei, binedispuși după o înfrângere

Din informațiile oferite de TV3, episodul s-a petrecut după o înfrângere suferită în deplasare. Cei patru jucători sunt trei dintre căpitanii echipei, Sergio Busquets, Gerard Pique și Jordi Alba, cărora li s-au alăturat și tânărul Riqui Puig. 

În autocarul de întoarcere pe Camp Nou, cei patru menționați au fost responsabili cu buna dispoziție, în ciuda faptului că echipa pierduse, iar starea de spirit nu era deloc bună. Jucătorii în cauză au uitat înfrângerea suferită și au început să se joace și să se amuze, spre surprinderea celorlalți jucători. 

Totul s-a petrecut sub privirile lui Enric Masip, apropiat al lui Laporta, care s-a înfuriat la auzul veștilor. Președintele nu a putut înțelege atitudinea jucătorilor săi, în condițiile în care înfrângerea era una dură, care o îndepărta și mai mult pe Barcelona de fruntea clasamentului. 

CITESTE SI
Modifică setările cookies