Robert Lewandowski Barcelona osasuna - barcelona Spania

Robert Lewandowski și-a explicat gestul din meciul cu Osasuna: ”Nu era pentru arbitru”

Robert Lewandowski (34 de ani) și-a explicat gestul din meciul cu Osasuna, câștigat de Barcelona cu 2-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Noiembrie 2022, 21:08
Data actualizarii: Miercuri 09 Noiembrie 2022, 21:09

Părsind terenul, golgheterul Barcelonei a fost surprins făcând un gest către arbitru, în timp ce comunica cu banca de rezerve a catalanilor. Lewandowski este surprins ducându-și degetul spre nas în timp ce iese de pe gazon, lăsând loc de interpretări. 

Fanii madrileni au postat momentul, acuzându-l pe Robert Lewandowski că a sugerat, în mod indirect, că arbitrul „ar fi drogat”, plângându-se că jucătorul va scăpa nesancționat. Atacantul polonez a spus că gestul său era pentru Xavi și a dezvăluit ce a vorbit cu antrenorul său înainte de această partidă.

Robert Lewandowski: ”Gestul meu nu a fost pentru arbitru”

”În legătură cu gestul meu, este și mai amuzant pentru că săptămâna trecută vorbeam cu Xavi despre faptul că în viitor s-ar putea să fiu eliminat pentru cumul de cartonașe galbene, iar asta ar fi foarte rău. Simțeam că se poate întâmpla.

Gestul pe care l-am făcut nu a fost pentru arbitru, ci pentru Xavi. A fost un fel de a spune ’s-a întâmplat exact cum am vorbit’”, a spus Lewandowski, potrivit Mundo Deportivo.

Explicație pentru gestul făcut de Robert Lewandowski. Ce semnifică

Gil Manzano a notat gestul făcut de jucător în raportul de la meci, Robert Lewandowski riscând până la trei etape de suspendare pentru eliminarea primită. Un fost arbitru a explicat semnificația gestului făcut de atacantul polonez într-un interviu acordat în emisiunea Carrusel Deportivo de la Cadena SER. 

Iturralde Gonzalez a punctat că în Germania un astfel de gest este făcut pentru a sugera că o persoană este „arogantă”, notează cotidianul madrilen AS. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!