Robert Lewandowski fc barcelona Osasuna Spania

VIDEO Explicația gestului polemic al lui Lewandowski după eliminarea care îl poate ține departe trei etape! Fanii Realului l-au acuzat că sugerează că arbitrul „s-a drogat”

FC Barcelona s-a impus în deplasarea de la Osasuna din etapa cu numărul 14 din La Liga, scor 2-1. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 09 Noiembrie 2022, 13:32
Data actualizarii: Miercuri 09 Noiembrie 2022, 17:30

Catalanii au câștigat meciul, în ciuda faptului că au fost conduși încă din minutul 6 și au rămas în 10 oameni după eliminarea lui Robert Lewandowski din minutul 31, după ce a văzut al doilea cartonaș galben. Atacantul polonez și-a lovit un adversar cu cotul și a fost eliminat de arbitrul Gil Manzano

Părsind terenul, golgheterul Barcelonei a fost surprins făcând un gest către arbitru, în timp ce comunica cu banca de rezerve a catalanilor. Lewandowski este surprins ducându-și degetul spre nas în timp ce iese de pe gazon, lăsând loc de interpretări. 

Fanii madrileni au postat momentul, acuzându-l pe Robert Lewandowski că a sugerat, în mod indirect, că arbitrul „ar fi drogat”, plângându-se că jucătorul va scăpa nesancționat. 

Explicație pentru gestul făcut de Robert Lewandowski. Ce semnifică

Gil Manzano a notat gestul făcut de jucător în raportul de la meci, Robert Lewandowski riscând până la trei etape de suspendare pentru eliminarea primită. Un fost arbitru a explicat semnificația gestului făcut de atacantul polonez într-un interviu acordat în emisiunea Carrusel Deportivo de la Cadena SER. 

Iturralde Gonzalez a punctat că în Germania un astfel de gest este făcut pentru a sugera că o persoană este „arogantă”, notează cotidianul madrilen AS

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!