Spania

Real Madrid profita de victoria celor de la Al Ain! TRANSFERUL care intra in linie dreapta dupa rezultatul surpriza de la CM al cluburilor

Al Ain a produs surpriza si a eliminat River la penalty-uri la CM al cluburilor. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Decembrie 2018, 10:43
Data actualizarii: Miercuri 19 Decembrie 2018, 10:57

Infrangerea suferita de River in fata celor de la Al Ain accelereaza transferul lui Exequiel Paqlacios la Real Madrid. 

Al Ain nu numai ca a produs o supriza la Mondialul Cluburilor, eliminand River la penalty-uri, ci a intins si o mana de ajutor celor de la Real Madrid. 

Enzo Francescoli, directorul sportiv al clubului argentinian, spunea saptamana trecuta ca nu se pune in discutie niciun transfer inainte de finalul Mondialului Cluburilor. 

Acum, cu toate ca River mai are de disputat meciurile pentru locurile 3 si 4, infrangerea suferita cu Al Ain nu face decat sa grabeasca incheierea tranferului lui Palacios. 

Interesul Realului pentru mijlocasul de 20 de ani a fost deja confirmat de presedintele clubului argentinian, Rodolfo D'Onofrio. 

Real Madrid vrea sa incheie acum toate discutiile legate de transfer, cu toate ca jucatorul nu se poate alatura echipei inainte de luna iunie. 

Palacios ar urma sa semneze un contract pe cinci sezoane cu Real Madrid, iar spaniolii vor plati 20 de milioane de euro pentru jucator, cu cinci milioane mai mult decat este stipulat in clauza de reziliere a acestuia. 

Modifică setările cookies