Real Madrid ciudad de mexico Mexico City restaurant real madrid UNO By Real Madrid Spania

GALERIE FOTO Real Madrid își deschide primul restaurant oficial! Ce locație au ales madrilenii pentru "împinge tava de lux"

"Galacticii" au anunțat că vor inaugura primul restaurant oficial.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Septembrie 2023, 14:39
Data actualizarii: Duminica 24 Septembrie 2023, 14:47

Primul "UNO By Real Madrid" se va deschide în Ciudad de Mexico 

Acesta va purta numele "UNO By Real Madrid" și va fi decorat cu un design fotbalistic, urmând să aibă pe pereți tricouri, autografe și fotografii ale fostelor glorii ale clubului. "Galacticii" și Grupo San Pablo au ales ca locație Ciudad de Mexico, pe Avenida Presidente Masaryk nr. 29, într-una dintre cele mai presigioase zone din capitala Mexicului (cartierul Polanco), unde se mai găsesc magazine de lux, restaurante emblematice și cartiere rezidențiale protejate constuite în anii '30. 

Restaurantul va funcționa ca fast casual cuisine concept

Restaurantul se vrea primul dintr-un grup de zeci de alte locații în sistem franciză, care ar trebui să se deschidă în anii următori. Acesta va funcționa după modelul fast casual cuisine concept, intermediar între casual dining și fast food, care se găsește mai ales în SUA și Canada în locații de lux. Clienții vor comanda și ridica singuri comanda și nu vor fi serviți de chelneri și somelieri, locația fiind de fapt un "împinge tava" de nivel superior, cu produse preparate din ingrediente de cea mai bună calitate și după rețete originale.

Madrilenii, care au un număr estimat la 600 de milioane de fani în întreaga lume, au terminat de curând modernizarea stadionul Santiago Bernabeu și caută metode de a plăti mai repede împrumutul de aproape 600 de milioane de euro contractat pentru realizarea lucrărilor.

Foto - Getty Images, realmadrid.com

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!