Real Madrid Spania

Scandalul sexual de la Real Madrid capătă amploare. Patru jucători, puși sub acuzare

Patru tineri jucători de la echipa a doua şi a treia a lui Real Madrid au fost puşi sub acuzare pentru difuzarea unui videoclip cu caracter sexual în care este implicată o minoră, a anunţat vineri AFP citând o sursă judiciară.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Septembrie 2023, 18:53
Data actualizarii: Vineri 22 Septembrie 2023, 18:51

La mijlocul lunii septembrie, Garda Civilă a anunţat că a arestat trei dintre aceşti jucători, în urma depunerii unei plângeri de către mama victimei în vârstă de 16 ani, pentru implicarea acestora în difuzarea unui videoclip cu "conţinut sexual cu un minor".

Scandalul sexual de la Real Madrid capătă amploare. Patru jucători, puși sub acuzare

Cu vârste cuprinse între 21 şi 22 de ani, aceştia au fost arestaţi chiar la centrul de antrenament al clubului din Madrid.

Eliberaţi după interogatoriu, ei au fost acuzaţi, în acest caz, de un al patrulea jucător, a declarat pentru AFP sursa judiciară, precizând că le-a fost examinat conţinutul telefoanelor mobile.

Identitatea acestor jucători nu a fost dezvăluită de Garda Civilă, dar Real Madrid a indicat, într-un comunicat de presă săptămâna trecută, că un jucător din Castilla, echipa sa B şi trei jucători din echipa sa C au fost audiaţi de "Garda Civilă cu privire la o plângere pentru presupusa distribuire a unui videoclip privat pe WhatsApp".

Potrivit presei locale, principalul suspect, care joacă la Real Madrid C, ar fi filmat o relaţie sexuală consensuală cu minora, fără să-i ceară acordul, iar apoi le-a trimis videoclipul celorlalţi inculpaţi.

Evenimentele au avut loc în Insulele Canare la jumătatea lunii iunie.

O a doua victimă, majoră, a depus plângere, potrivit Gărzii Civile, care nu a oferit alte detalii.

Afacerea a fost dezvăluită la jumătatea lunii septembrie în timp ce fotbalul spaniol a fost zguduit de scandalul sărutului forţat dat de fostul preşedinte al Federaţiei, Luis Rubiales, internaţionalei Jenni Hermoso, după titlul mondial cucerit de echipa feminină a Spaniei.

Agerpres

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!