Ramos l-a scos pe Solari din vestiarul lui Real Madrid! Anuntul pe care l-a facut dupa umilinta cu Ajax

Sergio Ramos Ajax Amsterdam Florentino Perez Real Madrid uefa champions league Spania Ramos l-a scos pe Solari din vestiarul lui Real Madrid! Anuntul pe care l-a facut dupa umilinta cu Ajax
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Martie 2019, 08:51
Data actualizarii: Vineri 08 Martie 2019, 08:57

Sergio Ramos n-a jucat in returul cu Ajax Amsterdam iar Real Madrid a fost eliminata din UEFA Champions League.

Absenta lui Sergio Ramos de la returul cu Ajax a costat-o enorm pe Real Madrid. Capitanul echipei a primit un nou cartonas galben in partida tur, fiind suspendat apoi de UEFA care a considerat ca Ramos a fortat primirea cartonasului.

Dezastrul de la echipa a dus la un conflict intre Sergio Ramos si Florentino Perez imediat dupa partida cu Ajax, capitanului Realului amenintand cu plecarea! Situatia s-a calmat apoi iar Ramos a decis sa tina un discurs in vestiar inainte de antrenamentul de joi al echipei.

  • Ramos l-a scos pe Solari din vestiarul lui Real Madrid! Anuntul pe care l-a facut dupa umilinta cu Ajax

Spaniolii de la Marca scriu ca Ramos a tinut sa vorbeasca doar el cu jucatorii, Santiago Solari si ceilalti membri ai staff-ului sau nefiind prezenti! Ramos le-a transmis colegilor sa se uneasca pentru a termina sezonul cu capul sus. El le-a cerut colegilor sa respecte antrenorii si sa arate determinare si profesionalism in ultima parte a sezonului.

In afara lui Ramos a mai vorbit doar Isco, cel care si-a cerut scuze pentru faptul ca nu s-a urcat in autocarul echipei la partida cu Ajax dupa ce a aflat ca nu este inclus in lot.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!