Ce facea Isco in timp ce echipa sa era spulberata de Ajax! Decizia luata de jucatorul lui Real Madrid! Situatia este fara iesire

Ce facea Isco in timp ce echipa sa era spulberata de Ajax! Decizia luata de jucatorul lui Real Madrid! Situatia este fara iesire

Real Madrid a fost eliminata din Uefa Champions League de Ajax Amsterdam.

Real Madrid a fost eliminata inca din optimile Uefa Champions League de Ajax Amsterdam, dupa un meci de cosmar pentru madrileni. Din lotul pentru meciul cu olandezii nu a facut parte si Isco, lasat in afara echipei de Solari.

Isco este unul dintre cei mai nemultumiti jucatori de la Real Madrid. De la venirea lui Santiago Solari pe banca madrilenilor, fostul fotbalist de la Malaga a prins foarte putine minute.

Spaniolul a jucat numai 15 minute in meciul din Cupa Spaniei, cu Barcelona, iar pentru returul cu Ajax nu a fost inclus in lot. In timp ce Mariano, lasat si el in afara lotului, a decis sa se urce in autocar si sa mearga cu restul echipei la Santiago Bernabeu, Isco a ales sa ramana la baza de antrenament.

Ulterior, mijlocasul a plecat de la baza Valdebabas cu masina proprie, insa cu o destinatie necunoscuta. Isco nu a fost vazut alaturi de echipa inainte sau dupa meci.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Sediul agenției de presă Associated Press şi al postului Al Jazeera din Gaza, distruse de o rachetă
BRAT
Modifică setările cookies