Abia acum s-a aflat! Motivul incredibil pentru care Ramos nu a fost eliminat dupa ce l-a lovit pe Messi: explicatia ireala a arbitrului

Abia acum s-a aflat! Motivul incredibil pentru care Ramos nu a fost eliminat dupa ce l-a lovit pe Messi: explicatia ireala a arbitrului

Autor: Sport.ro
Marti 05 Martie 2019, 09:45

Tensiunea a fost la cote maxime sambata seara pe Santiago Berbaneu.

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Real fusese deja eliminata, tot pe teren propriu, din Cupa Spaniei de Barcelona cu patru zile inainte, iar El Clasico de la finalul weekend-ului trecut reprezenta ultima sansa a madrilenilor la titlu.

Spiritele s-au incins pe finalul primei reprize dupa un fault al lui Ramos asupra lui Messi. Catalanii au cerut cu insistenta eliminarea fundasului Realului, insa arbitrul Undiano Mallenco nu a luat nicio decizie in acest sens.

Centralul de la El Clasico si-a explicat ulterior decizia, in cadrul unui show TV. Mallenco a precizat ca nu se impunea sanctionarea jucatorului de la Real pentru ca "Messi s-a aruncat singur, a simulat".

Reluarile TV prezentate imediat au demonstrat insa ca starul Barcelonei nu a simulat lovitura.



VIDEO PROTVPLUS.RO

BRAT