Sergio Ramos a reactionat dupa ce l-a umplut de sange pe Messi! "Totul a ramas pe teren" Capitanul Realului, dezamagit: "E o rusine sa fim atat de departe!"

Sergio Ramos a reactionat dupa ce l-a umplut de sange pe Messi! "Totul a ramas pe teren" Capitanul Realului, dezamagit: "E o rusine sa fim atat de departe!"

Real Madrid a pierdut pe Bernabeu cu 0-1 in fata Barcelonei. 

Dupa meci, capitanul Sergio Ramos s-a vazut nevoit sa recunoasca faptul ca Real Madrid a ramas fara nicio sansa la titlu in acest sezon si nu s-a sfiit sa spuna ca e o rusine situatia in care a ajuns echipa sa. 

"Stiam ca va fi dificil. Ei au fost mai pragmatici, la final doar golurile de pe tabela de marcaj conteaza. Trebuie sa intoarcem pagina, La Liga in acest sezon e un capitol inchis pentu noi. Am avut oportunitati sa intram in lupta pentru titlu, dar nu le-am fructificat. 

E foarte greu sa mai speri, avand in vedere eficienta Barcelonei. Au marit prapastia dintre ei si restul, e un pas important in lupta pentru titlu. E o rusine sa fim atat de departe, dar vom continua lupta. In fotbal, totul este posibil pana la urma", a spus Sergio Ramos. 

Capitanul Realului a vorbit si despre faza controversata in care l-a umplut de sange pe Lionel Messi. 

"A fost o faza de meci, n-a fost nimic intentionat. L-am lovit din greseala, dar totul a ramas acolo pe teren", a comentat acesta. 

Ramos l-a lovit pe Messi cu un picior lasat in spate si a acuzat el lovitura, in speranta ca va scapa de cartonas rosu. Apoi, la ultima faza a primei reprize, Ramos a riscat eliminarea!

La o faza simpla, Ramos a saltat mingea peste piciorul lui Messi si l-a lovit pe acesta cu antebratul in fata! Messi s-a ales cu sange pe fata dupa lovitura incasata.VIDEO PROTVPLUS.RO

”Mizerie absolută” și ”jeg gros” la Spitalul Județean Brașov. Imagini revoltătoare pe Facebook
BRAT