Primul transfer din era Laporta! Barcelona a batut palma cu unul dintre cei mai urmariti tineri jucatori! Cand ar putea fi anuntata mutarea

Primul transfer din era Laporta! Barcelona a batut palma cu unul dintre cei mai urmariti tineri jucatori! Cand ar putea fi anuntata mutarea

FC Barcelona s-a inteles cu Eric Garcia (20 de ani).

Eric Garcia este un jucator crescut in La Masia, academia clubului Blaugrana. Se afla in ultimele luni de contract cu Manchester City, iar despre transferul lui se vorbeste de cateva luni bune. 

Garcia va semna un contract valabil 5 sezoane. Acordul verbal exista, semnarea contractului urmeaza sa fie oficializata si ea, insa se asteapta ca Manchester City sa isi afle deznodamantul in Champions League, considerand ca in Premier League situatia e deja clara.

Fotbalistul a prins doar 10 meciuri in acest sezon pentru City. Luis Enrique, selectionerul Spaniei, l-a convocat pana acum de 7 ori.

Fundasul va veni liber de contract la Barcelona. De altfel, din cauza problemelor financiare, Barcelona este fortata sa transfere preponderent jucatori liberi de contract, pentru a acoperi gaurile.

Kun Aguero este un alt jucator de la Manchester City care ar putea ajunge la Barcelona in acest sezon.





FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lista țărilor din „zona roșie” actualizată. Cei care vin din aceste zone nu stau în carantină dacă sunt vaccinaţi
BRAT
Modifică setările cookies