Operatiunea "despartirea" a inceput la Barcelona! Jucatorii pe care catalanii ii vand pentru a strange 135 de milioane de euro

Operatiunea "despartirea" a inceput la Barcelona! Jucatorii pe care catalanii ii vand pentru a strange 135 de milioane de euro

Barcelona a inceput vanzarile verii. 

Catalanii le-au stabilit deja preturi jucatorilor de care se vor desparti in perioada de transferuri a verii, scrie Mundo Deportivo. 

Dupa un sezon in care visau la tripla, dar s-au ales doar cu trofeul La Liga, catalanii vor sa reimprospateze echipa, astfel ca au facut deja lista cu jucatorii pe care nu-i mai vor sezonul viitor si le-au fixat preturi. 

Mare parte dintre ei nu se mai potrivesc planurilor lui Ernesto Valverde, in timp ce era unora la Barca s-a incheiat, dupa cum cosidera oficialii catalani. 

 

135 de milioane de euro dintr-un foc

 

Sase jucatori sunt pe lista prioritara de vanzari in aceasta vara. Barcelona planuieste sa stranga 135 de milioane de euro in urma acestor despartiri, bani care ar amortiza cheltuielile de aproape 300 de milioane de euro pentru transferurile lui De Jong, Griezmann si, poate, De Ligt. 

Astfel, primii scosi la vanzare de Barca sunt: Andre Gomes (25 milioane de euro), Cillessen (30 milioane de euro), Malcom (35 milioane de euro), Denis Suarez (20 de milioane de euro), Rafinha (15 milioane de euro) si Cucurella (10 milioane de euro). 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Momente de groază la EURO 2020, după ce danezul Eriksen s-a prăbuşit pe teren. UEFA a anunțat că starea sa este stabilă
BRAT
Modifică setările cookies