Spania

Nici nu s-a instalat bine pe banca celor de la Real Madrid si starneste indoieli: "Nu este pregatit!" Solari, contestat de o legenda a fotbalului

Santiago Solari i-a luat locul lui Julen Lopetegui pe banca celor de la Real Madrid. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 30 Octombrie 2018, 17:20
Data actualizarii: Marti 30 Octombrie 2018, 17:24

Julen Lopetegui a fost demis de cei de la Real Madrid luni seara. Anuntul a fost transmis prin intermediul unui comunicat al clubului, in care s-a mentionat si faptul ca Santiago Solari, antrenor la echipa a doua a Realului, va ocupa, provizoriu, acest post. 

Rivaldo a vorbit despre numirea lui Solari pe postul de antrenor la Real, spunand ca acesta nu este pregatit pentru a antrena o echipa de un asemenea calibru. 

"Solari va fi pastrat pentru una sau doua partide, inainte sau dupa ce Real va ajunge la o intelegere cu un nou antrenor. Pentru moment, Solari este o optiune buna, pentru ca-i cunoaste pe fotbalisti. Oricum ar fi, nu cred ca el va sta mult timp acolo, pentru ca nu este pregatit", a declarat Rivaldo, potrivit AS. 

"Cu toate ca se afla in aceeasi situatie ca si Zidane atunci cand a inceput sa antreneze la Real Madrid, nu ma astept ca aceeasi tranzitie sa se repete cu succes. Cu tot respectul pentru munca lui Solari, el nu pare sa aiba conditia necesara, la acest moemnt, pentru a deveni antrenorul oficial al celor de la Real Madrid", a completat fostul fotbalist. 

Mai mult, Rivaldo a vorbit si despre posibilul nou antrenor oficial al echipei. 

"Conte este un antrenor experimentat, care ar fi o optiune buna pentru Real Madrid. Acum, aducerea unui antrenor disciplinat ar putea si folositoare, de vreme ce probabil jucatorii s-au relaxat prea mult dupa precedentele sezoane incununate cu succes", a explicat Rivaldo. 

Modifică setările cookies