Tensiunile continua pe Santiago Bernabeu! Isco, amendat de Real Madrid la cererea lui Solari! Care este motivul

Tensiunile continua pe Santiago Bernabeu! Isco, amendat de Real Madrid la cererea lui Solari! Care este motivul

Continua scandalul la Real Madrid.

Conform presei din Spania, Santiago Solari le-a cerut conducatorilor lui Real Madrid sa il sanctioneze disciplinar pe Isco pentru modul in care s-a comportat inainte de partida cu Ajax.

Inaintea meciului din Champions League, Isco a aflat ca nu va face parte din lot si a decis sa nu mearga la stadion alaturi de colegii sai. Mijlocasul spaniol a ales sa ramana la baza de antrenament, insa nu pentru mult timp. El a fost vazut parasind locatia cu masina personala.

Mai mult, Isco nu a participat la discursul lui Solari dinaintea partidei decisive cu Ajax. Joi, mijlocasul si-a cerut scuze in fata colegilor sai, dupa ce a primit un averstisment din partea capitanului Sergio Ramos.

Santiago Solari nu il va folosi pe Isco nici in partida de astazi, cu Valladolid. La conferinta de presa, argentinianul a sustinut faptul ca mijlocasul nu este apt din punct de vedere fizic, dar a refuzat sa comenteze ce s-a intamplat inainte de meciul din Champions League.

"Isco si-a cerut scuze pentru ca nu a urcat in autocar alaturi de colegii sai inainte de meciul cu Ajax. A fost sanctionat disciplinar pentru acest lucru. Pentru a juca, trebuie sa fii intr-o forma fizica foarte buna", a spus Santiago Solari.VIDEO PROTVPLUS.RO

Laura Popa - MasterChef 2019

Laura, specialistă în domeniul finanțelor, vrea să demonstreze că este demnă de acest show și i-a îndulcit pe chef Hadad, Chelaru și Tudoran. "Doamne ajută de bărbatul care reușește să mă suporte"


06:51
Sergiu Nap si Oana Chele - MasterChef 2019

O stilistă și un scenograf au venit să facă artă în bucătăria MasterChef


03:00
Ramona Bumbac - MasterChef 2019

Ea este Ramona, are 40 de ani și a venit cu un preparat care i-a făcut pe chefi să se contrazică: "Mie mi se pare că femeia a ieșit din zona de confort..."


07:45
Andrei Popa - MasterChef 2019

Andrei Popa, ”Hipster Jesus”, a pregătit o farfurie care i-a dat pe spate pe cei trei jurați


06:43
. Denisa Chirilă - MasterChef 2019

Denisa Chirilă, cardiologul care le-a dat palpitații juraților Masterchef: ”Seara, frâng inimi”


06:47
Denisa Chirilă, cardiologul care le-a dat palpitații juraților Masterchef: ”Seara, frâng inimi”

00:29
Românii au talent - Fii eroul nostru!

00:30
Românii au talent - Fii eroul nostru!

00:30
Cristi Minculescu și Pacha Man au lansat "Unde inima mea bate", o piesă cu un mesaj special pentru românii plecați în străinătate

03:58
Gospodari Fără Pereche - Fetelor, alegeți-vă jumătatea!

00:30
Gunoiul imobiliar ”înghite” România. Construcțiile noi au poluat hectare întregi de teren
BRAT