Florentino Perez, ALL IN pentru revenirea lui Zidane! Ce i-a cerut ca sa se intoarca la Real Madrid: de 10 ani nu s-a mai intamplat asta

Florentino Perez, ALL IN pentru revenirea lui Zidane! Ce i-a cerut ca sa se intoarca la Real Madrid: de 10 ani nu s-a mai intamplat asta

Real Madrid este gata de o noua "era galactica".

Florentino Perez nu a facut niciun compromis cand a venit vorba de aducerea lui Zinedine Zidane inapoi la Real Madrid. Acesta i-a oferit un salariu urias, de 15 milioane de euro, dublu fata de cat ar fi primit de la Juventus, si ii da mana libera la echipa. Daca in precedentul mandat nu avea un salariu care sa il duca in primii 10 antrenori ai lumii, acum "Zizou" intra chiar in top 5!

Spaniolii de la AS scriu ca vara urmatoare va fi pentru Real Madrid la fel ca cea din urma cu un deceniu - atunci au fost adusi Cristiano Ronaldo, Kaka si Benzema iar Florentino Perez i-a promis lui Zidane 3 transferuri de top!

In ceea ce priveste libertatea totala de la echipa, nicio decizie de la Real Madrid nu va fi luata fara ca Zidane sa aiba ultimul cuvant, mai scriu cei de la AS. Zidane a dorit acest lucru pentru a se evita astfel cazul Kepa din iarna lui 2018 cand ezitarile conducerii clublui au facut ca portarul spaniol sa semneze un nou contract cu Bilbao si apoi sa fie vandut pe o suma record la Chelsea! Real l-ar fi putut obtine cu 20 de milioane de euro, de 4 ori mai putin decat au platit englezii pe el.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Subiecte Evaluare Națională 2021. Elevii susțin prima probă scrisă, la Limba Română
BRAT
Modifică setările cookies