Efect imediat! Ce s-a intamplat in prima zi dupa revenirea lui Zinedine Zidane la Real Madrid! Surpriza uriasa la club

Efect imediat! Ce s-a intamplat in prima zi dupa revenirea lui Zinedine Zidane la Real Madrid! Surpriza uriasa la club

Revenirea lui Zidane a schimbat imediat atmosfera de la Real Madrid!

Zinedine Zidane a revenit la Real Madrid la 284 de zile dupa ce a socat pe toata lumea cand si-a dat demisia, la finalul unui sezon in care cucerise pentru a 3-a oara consecutiv UEFA Champions League.

Situatia de la echipa este insa extrem de diferita fata de atunci cand a plecat. Doi dintre cei mai importanti jucatori ai Realului in mandatul lui Zidane, Marcelo si Isco, au suferit un regres surprinzatori, devenind rezerve! Isco nici macar nu a prins lotul la unele partide precum cea cu Ajax care a dus la eliminarea din UCL.

Anuntul revenirii lui Zidane si-a facut imediat simtit efectul - desi se aflau in ziua libera, Marcelo si Isco s-au prezentat la club pentru a face antrenamente suplimentare, scrie Marca! Viitorul lor la club este unul incert, Marcelo fiind dorit de Juventus, in timp ce Isco are oferte din Premier League.

La baza de pregatire a Realului s-a aflat si Vincius - accidentat pana la finalul sezonul, tanarul brazilian se recupereaza dupa ruptura suferita in partida cu Ajax.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Panică în Gorj, din cauza italianului infectat cu coronavirus. Măsurile luate de autorități
BRAT