Zinedine Zidane Isco marcelo Real Madrid santiago solari Spania

Efect imediat! Ce s-a intamplat in prima zi dupa revenirea lui Zinedine Zidane la Real Madrid! Surpriza uriasa la club

Revenirea lui Zidane a schimbat imediat atmosfera de la Real Madrid!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Martie 2019, 14:16
Data actualizarii: Marti 12 Martie 2019, 14:19

Zinedine Zidane a revenit la Real Madrid la 284 de zile dupa ce a socat pe toata lumea cand si-a dat demisia, la finalul unui sezon in care cucerise pentru a 3-a oara consecutiv UEFA Champions League.

Situatia de la echipa este insa extrem de diferita fata de atunci cand a plecat. Doi dintre cei mai importanti jucatori ai Realului in mandatul lui Zidane, Marcelo si Isco, au suferit un regres surprinzatori, devenind rezerve! Isco nici macar nu a prins lotul la unele partide precum cea cu Ajax care a dus la eliminarea din UCL.

Anuntul revenirii lui Zidane si-a facut imediat simtit efectul - desi se aflau in ziua libera, Marcelo si Isco s-au prezentat la club pentru a face antrenamente suplimentare, scrie Marca! Viitorul lor la club este unul incert, Marcelo fiind dorit de Juventus, in timp ce Isco are oferte din Premier League.

La baza de pregatire a Realului s-a aflat si Vincius - accidentat pana la finalul sezonul, tanarul brazilian se recupereaza dupa ruptura suferita in partida cu Ajax.

Modifică setările cookies