Neymar și Barcelona au ajuns la un acord!  Ce s-a întâmplat cu milioanele de euro pentru care se luptau 

Neymar Barcelona PSG Spania Neymar și Barcelona au ajuns la un acord! Decizia comunicată de clubul catalan
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Iulie 2021, 15:52
Data actualizarii: Luni 26 Iulie 2021, 16:12

Neymar și Barcelona au ajuns la un acord cu privire la procesele intentate. 

Barcelona a anunțat oficial, luni, că a reușit să ajungă la un acord cu Neymar pentru a renunța la toate procesele pe care le-a intentat clubului de pe Camp Nou. Superstarul brazilian a pretins 44 de milioane de euro pentru un bonus de prelungire a contractului, pe care nu l-a primit când a plecat la PSG, în vara anului 2017. Catalanii au câștigat un prim proces cu Neymar, iar jucătorul trebuia să le achite 7 milioane de euro. Însă jucătorul a făcut apel, iar decizia definitivă nu s-a propunțat încă.

După aceste "războaie" prin sălile de judecată, Barcelona a emis un comunicat oficial în care a anunțat că a încheiat pe cale amiabilă conflictele cu fotbalistul lui PSG, subliniind că clubul catalan și Neymar "au semnat un acord tranzacțional pentru a pune capăt procedurilor judiciare".

  • Neymar și Barcelona au ajuns la un acord! Decizia comunicată de clubul catalan

Înțelegerea dintre cele două părți este o veste bună pentru Laporta, având în vedere situația financiară precară în care se află clubul blaugrana. Președintele calatan încă mai trebuie să reducă salariile sau să vândă un fotbalist pentru a se încadra în plafonul financiar impus de La Liga și de a-i putea să-i prelungească contractul lui Messi. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!