Spania

Mutare de ULTIMA ORA anuntata de Marca: "E gata sa faca pasul! Cluburi din Spania, Anglia si Germania au intrebat de el!" Romanul pregatit de TRANSFERUL CARIEREI

Un tanar jucator roman ar putea face pasul carierei in aceasta vara.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Mai 2019, 17:02
Data actualizarii: Vineri 17 Mai 2019, 17:07

Andrei Florin Ratiu, jucator deja la Villarreal, este unul dintre cei mai promitatori tineri jucatori romani. Jurnalistii de la Marca scriu ca fundasul roman e curtat intens si e de asteptat ca in aceasta vara sa faca pasul catre un club si mai important decat Villarreal.

"E gata sa faca pasul spre La Liga! Cluburi din Spania, Anglia si Germania au intrebat de el", scrie Marca despre roman. Pentru Ratiu exista posibilitatea si ca Villarreal sa-i propuna prelungirea contractului scandent la finalul acestui sezon, insa presa spaniola sustine ca fundasul dreapta in varsta de 20 de ani va schimba echipa.

Marca scrie ca EURO U21 din vara ar putea reprezenta o trambulina uriasa pentru Ratiu, insa jurnalistii spanioli nu stiau la momentul redactarii articolului ca Mirel Radoi nu l-a inclus nici macar in lotul largit pentru turneul final.

"Este unul dintre marile talente ale fotbalului romanesc si foarte probabil va juca la Campionatul European de Tineret cu nationala Romaniei antrenata de Mirel Radoi",
au scris spaniolii.

Ratiu a jucat un meci si in Europa League pentru Villarreal, chiar titular, in confruntarea cu Valencia. Potrivit sursei citate, chiar Valencia ar fi primul club care si-a manifestat interesul pentru roman.

Modifică setările cookies