Romanul urmarit de Barca si Real a fost chemat la prima echipa! A fost in lot la cel mai nebun meci al etapei! Anunt de ultima ora

Autor: Sport.ro
Duminica 31 Martie 2019, 16:57

	Romanul urmarit de Barca si Real a fost chemat la prima echipa! A fost in lot la cel mai nebun meci al etapei! Anunt de ultima ora

In iarna, a fost la un pas de Real! Si Barca e cu ochii pe el.

Andrei Ratiu (20 de ani) a prins pentru prima oara lotul lui Villarreal in deplasarea cu Celta, din La Liga. Villarreal a condus cu 2-0, insa a pierdut incredibil, dupa o revenire de senzatie a Celtei in repriza a doua.

Ratiu ar putea fi o solutie si pentru Mirel Radoi la Euro 2019 in banda dreapta a defensivei. Andrei a jucat 14 meciuri la Villarreal B si a fost dorit insistent de Real, initial tot pentru echipa a doua, care joaca in Segunda B. Barca e si ea atenta la Ratiu, stabilit in Spania de la 6 ani alaturi de familie.

Andrei Ratiu a fost trecut de Mirel Radoi pe lista preliminara a stranierilor convocati pentru stagiul din Spania, in care Romania U21 a intalnit Spanai si Danemarca. In cele din urma, selectionerul a optat pentru Sorescu si Boboc drept variante pentru partea dreapta.

Peste 2,5 de milioane de persoane au murit pe glob din cauza Covid-19. Care sunt cele mai afectate regiuni
BRAT

Modifică setările cookies