Momente de COSMAR in Spania la partida Eibar - Sevilla! Tribuna a cedat dupa un gol, mai multi suporteri au ajuns la spital
Sambata 29 Septembrie 2018, 21:39

Momente de COSMAR in Spania la partida Eibar - Sevilla! Tribuna a cedat dupa un gol, mai multi suporteri au ajuns la spital

Un gard a cedat si suporterii Sevillei s-au prabusit unul peste celelalt.

Sevilla a castigat cu 3-1 partida de la Eibar din La Liga, insa rezultatul a cazut in plan secund dupa un incident groaznic. Reusita de 2-0 a lui Ever Banega din penalty a dus la un moment horror - suporterii celor de la Sevilla au sarbatorit, insa un gard a cedat iar fanii s-au prabusit in teren!

Jucatorii celor de la Sevilla au sarit imediat in ajutorul fanilor propriei echipe dupa momentul socant iar partida a fost intrerupta timp de 8 minute. Doi fani au fost scosi pe targa si dus la spital.

Stadionul celor de la Eibar nu a mai avut vreun incident similar in cei 5 ani de cand micuta echipa se afla in prima liga din Spania iar arena a avut parte de renovari pentru ca Eibar sa poata disputa pe acest stadion meciurile de acasa. Insa incidentul a avut loc in singura tribuna care nu a fost renovata, cea de Vest care urma in luna decembrie sa intre in faza de renovare.

 VIDEO PROTVPLUS.RO

Dezastru în Munții Rodnei. Copacii se taie ilegal, lemnul furat este tocat chiar în inima pădurii