Spania

Marcelo Lippi, antrenorul care a castigat cupa Mondiala cu Italia, s-a pronuntat in duelul Messi-Ronaldo! Cine e cel mai bun jucator antrenat de Lippi

Marcelo Lippi a vorbit despre fotbalul spaniol, intr-un interviu.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Mai 2020, 17:38
Data actualizarii: Miercuri 20 Mai 2020, 17:45

Marcelo Lippi, antrenorul cu care Italia a reusit sa castige Cupa Mondiala in 2006, a dat un interviu pentru spanioli, unde a vorbit de Barcelona, Messi si transferurile catalanilor.

"Lautaro este un jucator optim pentru Barcelona si imi place foarte mult de el. La fel si Pjanic, pe langa ca este tehnic, are si o experienta internationala si asta este foarte important.", a spus lippi conform Mundo Deportivo.

Lippi este un apropiat al lui Juventus deoarece i-a antrenat pe italieni si a pierdut finala Ligii Campionilor din 1998 cu Real Madrid.

"Sunt un antrenor care a avut norocul de a fi la cluburi importante si a antrenat jucatori foarte buni. Zidane a fost cel mai puternic, pentru ca natura i-a dat clasa, calitate si inteligenta.", a mai spus Lippi.

Intrebat de Messi, antrenorul italian a spus: "El si Cristiano Ronaldo sunt la fel de importanti in ultimii 20 de ani. Sunt la egalitate, nu din punct de vedere al calitatii, ci al importantei.."

Modifică setările cookies