Reactie IRONICA la adresa lui Mircea Lucescu dupa afirmatiile facute: "Am batut Barcelona datorita lui Valentin Ceausescu!" Motivul pentru care "Il Luce" nu a antrenat Steaua

Mircea Lucescu a pornit un adevarat scandal dupa ultimele dezvaluiri facute in legatura cu Steaua si performantele echipei din perioada comunista. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Mai 2020, 13:14
Data actualizarii: Miercuri 20 Mai 2020, 13:16

Declaratiile lui Mircea Lucescu din cadrul unui interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor au creat valva in lumea sportului. Tehnicianul roman a spus ca performantele Stelei se datoreaza in mare parte lui Valentin Ceausescu. 

Dupa ce Anghel Iordanescu i-a raspun, si capitanul Stelei de la Sevilla, Tudorel Stoica i-a dat replica lui "Il Luce", ironizandu-l pentru declaratiile facute. 

"Il apreciez pe domnul Lucescu pentru ce a facut in fotbalul romanesc si international, il cunosc foarte bine pe domnul Valentin, e un domn deosebit, iar ce spune domnul Lucescu, are dreptate. Daca nu ne proteja domnul Valentin de Dinamo, nu mai castigam noi Cupa Campionilor.

Nu l-am vazut niciodata pe domnul Valentin pe culoar, dand mana cu jucatorii, mi se pare o aberatie. 

Dupa 34 de ani ni s-a elucidat o enigma, mergeam pe culoar si ne-am dat seama ca l-am vazut pe domnul Valentin pe culoar si in vestiar la Sevilla. A intrat, a dat mana cu jucatorii Barcelonei si acestia s-au impresionat atat de tare, incat i-am batut. 

Nu vreau sa comentez, il respect mult pe domnul Lucescu, insa greseste. 

Cine i-a propus sa fie antrenor la Steaua? Haideti sa va spun un adevar. Mircea Lucescu a dorit tot timpul sa fie antrenor la Steaua, iar domnul Valentin i-a propus alta echipa pentru ca stilul dansului de joc nu se potrivea cu ce juca Steaua", a declarat Tudorel Stoica la PRO X.  

Modifică setările cookies