Lautaro Martinez Barcelona Neymar Spania

Lautaro Martinez si Neymar la BARCELONA?! Ce spune conducerea catalanilor despre transferurile celor doi

Directorul tehnic al Barcelonei, Eric Abidal, a vorbit despre transferurile pe care le va face echipa in vara.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 05 Februarie 2020, 09:42
Data actualizarii: Miercuri 05 Februarie 2020, 09:44

Eric Abidal a fost intrebat despre agenda de transferuri a catalanilor in urmatoarea perioada de transferuri. Intr-un interviu acordat pentru Mundo Deportivo, directorul tehnic a recunoscut interesul Barcelonei pentru atacantul lui Inter, Lautaro Martinez, pe care va incerca sa il aduca la echipa din vara.

"Da, da, imi place, insa sunt si altii care imi plac. Pe pozitia lui, este printre primii 5 sau 6 cei mai buni jucatori din lume. In cazul asta trebuie sa am temele facute, sa anticipezi deciziile si sa fiu intotdeauna atent la ceea ce se intampla la celelalte cluburi si incepand de acolo, sa incerc sa conving jucatorul. Asta va fi munca mea, dupa aceea, daca partea financiara imi spune ca se poate face asta, se va face, daca nu, va trebui sa cautam alt jucator", a declarat Eric Abidal, conform sursei citate.

"Nu este imposibil transferul lui Neymar"

Eric Abidal a vorbit si despre revenirea lui Neymar pe Camp Nou, dupa ce Barcelona a mai incercat sa il aduca o data in vara anului trecut, insa negocierile cu PSG nu au fost pe masura asteptarilor.

Reporter: Lautaro sau numarul 9 care trebuie sa vina va fi incompatibil cu revenirea lui Neymar?
Eric Abidal: Depinde de planificare. Eu spun intotdeauna, pentru mine, important este aspectul sportiv, sa incerci sa ai o echipa mai puternica, in vara urmatoare, pentru a reusi sa iti atingi obiectivele. Sa ai jucatori talentati ca Lautaro, Neymar sau altii va fi intoteauna un lucru bun pentru echipa.
Reporter: Din punct de vedere economic se poate realiza?
Eric Abidal: Astazi nu stiu.
Reporter: Insa nu il vezi imposibil?
Eric Abidal: Nu, nu vad asta imposibil, niciodata. Vom incerca sa lucram pentru asta. Daca se poate, sa speram ca da, daca nu, incercam sa ii gasim pe cei mai buni pentru a intari echipa.
Reporter: Crezi ca PSG se va arata mai deschisa spre vanzarea lui, sau va trebui sa recurgeti la clauza de eliberare de la FIFA?
Eric Abidal: Nu stiu, inotdeauna decizia este prima a jucatorului, dupa aceea va trebui sa vorbim cu clubul sau si incepand de acolo, daca putem realiza transferul, ar fi bine.
Reporter: Crezi ca va facilita lucrurile ca din vara jucatorul poate apela la clauza respectiva?
Eric Abidal: Sa le faciliteze, da, deoarece iti poate da un pret, nimic mai mult. Insa, acel pret este acelasi pentru toate cluburile, nu doar pentru Barcelona.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies