FOTO Kylian Mbappe a evoluat deja la Real Madrid! Când s-a disputat și cât s-a terminat meciul

kylian mbappe Cristiano Ronaldo Florentino Perez Real Madrid Zinedine Zidane Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Iunie 2024, 09:37
Data actualizarii: Marti 04 Iunie 2024, 10:46

Starul francez a semnat luni un contract pe cinci sezoane cu deținătoarea trofeului Champions League.

Kylian Mbappe a fost prezentat luni, oficial, la Real Madrid, campioana Spaniei și câștigătoarea ultimei ediții de Champions League.

"Un vis devenit realitate. Atât de fericit și mândru să mă alătur echipei visurilor mele, Real Madrid", a spus starul francez, care a semnat un contract pe cinci sezoane.

Însă Mbappe a jucat deja pentru Real Madrid! Se întâmpla în 2012, când viitorul star s-a antrenat timp de patru zile în baza ”albilor” și a evoluat într-un meci amical al echipei Cadete B înainte de a sta în tribune la partida din La Liga cu Espanyol, 2-2 pe 16 decembrie 2012.

”Acțiunea” a fost atunci organizată de marele Zinedine Zidane, la acea vreme consilierul președintelui Florentino Perez, ulterior antrenor de succes la Real.

Tuttomercatoweb scrie că alături de micul Kylian au fost prezenți tatăl Wilfried, mama fayza și unchiul Pierre.

Au fost patru zile de antrenament dar, pentru că francezul era deja ”prea puternic, atât din punct de vedere tehnic, cât și fizic, pentru a se măsura cu copiii de vârsta lui”, Kylian nu a jucat la Infantil A, ci la categoria superioară, Cadete B.

Au fost 80 de minute jucate de Mbappe în tricoul Realului, pe postul de extremă dreapta în prima repriză și mijlocaș ofensiv în a doua, într-un 1-2 în fața echipei Cadete A.

”Toată lumea a fost vrăjită de copilul teribil, care a profitat de ocazie pentru a se fotografia cu idolul său, Cristiano Ronaldo”, mai notează italienii.

Cum familia Mbappé a cerut prea mulți bani pentru a se muta din Franța, Kylian s-a întors acasă și a devenit starul de astăzi, transferat de la Paris Saint-Germain la Real Madrid.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!