Spania

Koeman, cerere de urgență către Laporta! Jucătorul 'problemă'  din vestiarul Barcelonei 

Continuă problemele pentru Barcelona, iar cea mai recentă dintre ele are legătură cu unul dintre cele mai scumpe transferuri. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 19 Octombrie 2021, 17:54
Data actualizarii: Marti 19 Octombrie 2021, 17:55

Ousmane Dembele (24 ani) a fost adus la Barcelona în 2017, după ce catalanii au plătit 135 de milioane de euro în schimbul său, însă transferul nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Francezul a fost mai mult accidentat decât apt de joc, astfel că investiția nu s-a justificat până în prezent. 

Contractul fotbalistului expiră în vara anului viitor, iar reînnoirea înțelegerii sau vânzarea jucătorului au devenit prioritare. Dembele s-a arătat dispus să asculte propunerile primite din partea șefilor de pe Camp Nou, însă după apariția unor oferte importante de la cluburi mari, reprezentanții săi au frânat orice discuție, spre dezamăgirea lui Laporta. 

  • Ronald Koeman si Ousmane Dembele

Koeman, decis în privința jucătorului

Situația campionului mondial poate afecta și vestiarul, iar Ronald Koeman este conștient de acest lucru. Tehnicianul neerlandez îl consideră 'problematic' pe atacant și le-a cerut șefilor să rezolve cât mai repede situația, pentru că ar putea crea un precedent în vestiar, anunță El Nacional

Mai mult, conform sursei citate, catalanii i-ar fi dat un ultimatum lui Dembele, obligându-l să răspundă cât se poate de repede ultimei oferte. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies