Spania

Barcelona a încercat un transfer spectaculos, dar s-a ”speriat” de salariul cerut de jucător

Barcelona are probleme mari din punct de vedere financiar, motiv pentru care clubul nu va cheltui sume impresionante pentru transferuri.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Octombrie 2021, 18:32
Data actualizarii: Duminica 17 Octombrie 2021, 18:35

Presa internațională a scris recent că Ronald Koeman va avea la dispoziție ”doar” 20 de milioane de euro pentru a-și întări lotul în iarnă. Catalanii vor să dea lovitura cu jucători liberi de contract, dar aceștia cer salarii pe care clubul nu le poate suporta.

Barcelona se retrage din cursa pentru transferul lui Pogba

Paul Pogba va deveni liber de contract în vară și este gata de o nouă provocare. 

Actualul mijlocaș al lui Manchester United are pretenții financiare pe care Barcelona le consideră exagerate, motiv pentru care catalanii vor spune ”pas” unui posibil transfer al francezului pe Camp Nou.

Pogba cere un salariu de 17 milioane de euro pe sezon, scriu spaniolii de la AS. De serviciile acestuia mai sunt interesate Juventus și Real Madrid.

”Președintele și directorul nostru general au spus deja acest lucru și pot doar să repet, mandatul anterior a fost dezastruos. Au cumpărat jucători fără să știe dacă îi pot plăti și tot ce au făcut a fost să crească datoria. În plus, au conceput salariile așa cum le-am găsit”, a spus Rafael Yuste, vicepreședintele clubului. 

Modifică setările cookies