Spania

Barcelona îl are în propria curte pe înlocuitorul lui Messi! Laude din partea lui Koeman: ”Întotdeauna am crezut în el”

Ronald Koeman a vorbit la superlativ despre Philippe Coutinho, care a reușit să marcheze un gol în victoria Barcelonei cu Valencia, cu 3-1.


SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Octombrie 2021, 13:09
Data actualizarii: Luni 18 Octombrie 2021, 13:15

Antrenorul olandez spune că a avut mereu încredere în mijlocașul brazilian, care a fost aproape să plece de pe Camp Nou, după ce prestațiile sale au fost sub cele așteptate. Coutinho a fost împrumutat la Bayern, iar apoi s-a întors pe Camp Nou.

Ronald Koeman l-a găsit pe înlocuitorul lui Messi

S-a vorbit despre interesul echipelor britanice pentru fostul jucător al lui Liverpool, dar lucrurile nu au avansat și sud-americanul a rămas la gruparea catalană. 

Cu Valencia, Coutinho a marcat primul său gol pentru Barcelona după aproape 11 luni.

”A fost bun. A intrat în joc și a fost bun. Cu libertatea sa a fost capabil să controleze jocul mai bine. Știe cum să marcheze goluri. A făcut un pas important pentru că eu întotdeauna am crezut în el. Fizic e din ce în ce mai bine”, a spus Koeman despre Coutinho, potrivit Goal.com.

Barcelona are 15 puncte în La Liga și este pe locul șapte, la cinci puncte distanță de liderul Real Sociedad, dar cu un meci mai puțin. Pentru catalani urmează duelul din Champions League cu Dinamo Kiev, echipa lui Mircea Lucescu.

Modifică setările cookies