Raheem Sterling Barcelona Fotbal extern

Barcelona trebuie să ”spargă banca”! Suma de bani pe care o cere Manchester City în schimbul lui Sterling

FC Barcelona forțează transferul lui Raheem Sterling.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 18 Octombrie 2021, 20:26
Data actualizarii: Luni 18 Octombrie 2021, 21:55

Atacantul crescut de Liverpool a înscris doar un gol în acest sezon, iar viitorul lui pe Etihad Stadium este incert. Barcelona se gândește să îl aducă pe Sterling în următoarele două perioade de transferuri.

Suma pe care o cere cere City pentru Sterling

Barcelona caută un om care să impresioneze pe flancuri după plecarea lui Leo Messi, iar atacantul britanic de 26 de ani este ținta lui Laporta.

Contractul dintre City și Sterling expiră abia în 2023, astfel că ”cetățenii” nu sunt dispuși să renunțe la prețul lui.

Conform Marca, Barcelona ar urma să plătească 80 de milioane de euro, dacă dorește să îl transfere pe Sterling. Suma este una imensă pentru Barcelona, mai ales să echipa nu se află într-un moment prea grozav din punct de vedere financiar.

Guardiola îl vrea pe Frenkie de Jong în schimbul lui Sterling

Cotat la 90 de milioane de euro, Raheem Sterling este una dintre prioritățile lui Joan Laporta la FC Barcelona, club care trece prin mari dificultăți financiare, dar ar putea să opțină transferul său pe o sumă modică, dacă City preferă să îl vândă în vara viitoare, decât să îl piardă gratis în 2023. 

Guardiola pare dispus și pentru un schimb Raheem Sterling (26 ani) - Frenkie de Jong (24 ani), olandezul fiind cotat tot la 90 de milioane de euro și fiind o țintă mai veche a managerului. Catalanii consideră că postul de mijlocaș central este bine acoperit, având acolo jucători din propria academie, precum Pedri, Gavi, Riqui Puig sau Sergi Roberto, iar britanicul ar putea crea un trident ofensiv mortal, alături de Ansu Fati și Memphis Depay.

Modifică setările cookies