Spania

Koeman a răbufnit la conferință: „Am ochi și urechi! M-am săturat să mă apăr singur!” Cel mai rău moment al său: „Plecarea lui Messi”

Zilele lui Ronald Koeman pe banca tehnică a Barcelonei sunt numărate. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 01 Octombrie 2021, 20:50
Data actualizarii: Vineri 01 Octombrie 2021, 22:58

Presa din Spania informează că meciul cu Atletico Madrid va fi ultimul al neerlandezului pe banca Barcelonei, iar soarta i-ar fi fost decisă imediat după înfrângerea cu Benfica din Champions League, 0-3. La conferința de presă premergătoare meciului cu madrilenii, Koeman a oferit noi reacții polemice, după ce în urmă cu o săptămână a refuzat să răspundă întrebărilor și a citit un comunicat. 

Antrenorul Barcelonei a discutat mai multe subiecte, relația cu președintele Laporta fiind unul dintre ele, iar din răspunsurile sale Koeman a lăsat să se înțeleagă că este lăsat pe dinafară de conducătorul clubului. 

  • Ronald Koeman

„M-am săturat să mă apăr singur!”

„Am aflat că președintele a fost aici în această dimineață însă nu l-am văzut. Încă o dată mie nu mi s-a transmis nimic. Am ochi și urechi. Știu că apar multe informații, însă mie nu mi-au spus nimic, încă o dată. 

Sunt sătul să mă apăr singur. Nu are sens, lumea care știe poate să analizeze situația echipei și a clubului. Am făcut lucruri importante în ciuda faptului că s-au făcut schimbări importante la club. Vor exista oameni care cred că e lipsă de respect și cred că clubul ar trebui să acorde timp acestei echipe. Mi-ar plăcea să explic pe larg ceea ce gândesc atunci când va fi momentul”, a declarat Koeman la conferință conform SPORT

„Dacă aș avea punga cu bani, Messi ar fi aici!”

Întrebat despre sistemul de joc ales, dar și dacă s-a simțit nerespectat, Koeman nu a ezitat să ofere răspunsuri în aceeași notă tranșantă. Totodată, tehnicianul a fost pus să aleagă atât cel mai bun moment al său, cât și cel mai rău. 

„Pentru mine nu e o chestiune de sistem, joci în funcție de jucătorii pe care îi ai. Dacă nu ai extreme, trebuie să cauți jucători de bandă. Munca antrenorului este să trimită în teren jucătorii pe care îi are. Dacă aș avea punga cu bani, Messi ar fi aici. 

Nu trebuie să răspund legat de lipsa de respect. Voi ce credeți? 

Trebuie să răspund despre cel mai bun moment? Pare că sunt deja afară dacă răspund la asta. Cel mai bun a fost când am semnat cu Barca. Cel mai rău, plecarea lui Messi”, a concluzionat antrenorul. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies