Jucatorii Barcei nu plang deloc dupa Guardiola! Declaratia surprinzatoare a lui Pique: "Barcelona a fost SCLAVA sistemului tiki-taka!"

Marti 10 Septembrie 2013, 13:06

	Jucatorii Barcei nu plang deloc dupa Guardiola! Declaratia surprinzatoare a lui Pique: "Barcelona a fost SCLAVA sistemului tiki-taka!"

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Aboneaza-te la canalul nostru de YouTube si vezi cele mai tari clipuri video

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

"Barcelona a fost o sclava a sistemului tiki-taka, iar venirea lui 'Tata' Martino a insemnat o eliberare pentru noi.", e declaratia surprinzatoare facuta de Gerard Pique in 'Extra Time', suplimentul ziarului Gazzetta dello Sport.

Fundasul catalan a explicat ca stilul de joc impus de Guardiola si-a pierdut de mult din eficienta, iar Barcelona trebuia sa renunte definitiv la el.

"Tata Martino a venit cu niste idei foarte, foarte bune. In fotbal trebuie sa schimbi in fiecare an, sa-ti dezvolti jocul. Sunt elemente pozitive, avem mai multe variante acum. Este foarte bine ca te poti baza pe variante, mai ales cand adversarul ne cunoaste bine sau inchide total jocul. Daca suntem sub presiune, sa trimitem mingi lungi nu este o greseala, ci schimba jocul, ne da oxigen", a mai spus Pique.

BRAT