Mutare "cu nume" in Giulesti! Rapidul l-a luat pe HEREA :) "Ma bucur ca a ajuns ACASA!" Cu cine vor rapidistii sa mai atace promovarea:

Autor: Sport.ro
Marti 10 Septembrie 2013, 12:00

	Mutare "cu nume" in Giulesti! Rapidul l-a luat pe HEREA :) "Ma bucur ca a ajuns ACASA!" Cu cine vor rapidistii sa mai atace promovarea:

► Romania 3-0 Ungaria e victoria TA! Hai sa-i batem si pe turci! Intra AICI si lasa-le mesajul tau jucatorilor!

Rapidul incearca sa se intareasca pe ultima suta de metri in vederea noului sezon de Liga a doua, sezon in care giulestenii au debutat cu un semi-esec, 1-1 la ACS Berceni.

Ultima mutare a Rapidului este Claudiu Herea, fratele fostului jucator al giulestenilor Ovidiu Herea, fotbalist imprumutat pentru un sezon de la Viitorul Constanta.

Ovidiu Herea s-a declarat si el incantat de alegerea facuta de fratele sau, acesta spunand ca Rapidul a fost o alegere facuta "cu sufletul".

"Sunt foarte fericit ca a semnat cu Rapid, de mult mi-am dorit sa-l vad in tricoul alb-visiniu. Ii dorect multa bafta in acest sezon si ma bucur ca a ajuns acasa", a spus Ovidiu Herea, potrivit Dolce Sport.

Ovidiu Herea a jucat pentru Rapid intre 2007 si 2013, bifand 165 de meciuri pentru visinii. Acesta a reusit sa inscrie si 42 de goluri.

Claudiu Herea, 23 de ani, a bifat 15 meciuri pentru Viitorul, in sezonul trecut, acesta fiind cotat la 300 de mii de euro.

Il vor si pe Lukanovic
De asemenea, rapidistii incearca in aceasta perioada si inregimentarea lui Darko Lukanovic, un atacant in varsta de 29 de ani care a jucat ultima data la Ceahlaul Piatra Neamt. Sosit in 2011 in Romania, Lukanovic a bifat 45 de meciuri in tricoul Vointei Sibiu, in Liga 1, si al Ceahlaului, reusind sa inscrie de 4 ori.

Vela invocă un ”război hibrid” în legătură cu pandemia, cu acțiuni finanțate care să creeze haos
BRAT