FOTO FABULOS! Primul contract al lui Messi cu Barcelona, semnat pe un servetel! Imaginea a fost publicata la 18 ani de la acel moment

FOTO FABULOS! Primul contract al lui Messi cu Barcelona, semnat pe un servetel! Imaginea a fost publicata la 18 ani de la acel moment

In urma cu 18 ani, un pusti argentinian pe nume Messi sosea in Europa pentru a semna cu Barcelona. Aproape doua decenii mai tarziu, nu exista om in lume care sa nu fi auzit acest nume.

Leo Messi a venit la varsta de 13 ani in Europa. Un pusti marunt, cu probleme de crestere, el a primit sansa de a semna cu unul dintre cele mai mari cluburi, conducatorii Barcei de la acea vreme simtind ca argentinianul are potential. Iar Messi nu doar ca le-a rasplatit increderea, ci a facut-o inzecit!

Un lucru putin stiut este, insa, acela ca Messi a semnat primul sau contract cu Barca pe un servetel! Omul care s-a ocupat de preluarea lui Messi la venirea in Spania nu avea un contract tiparit, asa ca a decis sa il faca pe loc.

"In Barcelona, pe data de 14 decembrie 2000 si in prezenta lui Minguella, Horacio si Carlos Rexach, secretarul tehnic al Barcelonei, ne asumam responsabilitatea, in ciuda opiniilor care ne sfatuiesc altceva, sa-l luam pe Messi atata timp cat se respecta sumele cuvenite", scrie pe servetel.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies