Spania

Dezvăluiri neașteptate de la Barcelona! Momentul ascuns mai bine de doi ani: „Am ascultat jucătorii!” 

Barcelona continuă să aibă probleme, iar fostul președinte vine cu noi dezvăluiri. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 19 Octombrie 2021, 18:34
Data actualizarii: Marti 19 Octombrie 2021, 18:34

Catalanii au mari probleme financiare, iar asta se datorează fostei conduceri, care nu a reușit să gestioneze situația economică a clubului. Mai mult, Barcelona nu a mai reușit să performeze nici pe plan profesional, acolo unde în Champions League a suferit înfrângeri umilitoare. 

Deja s-a scris în repetate rânduri că jucătorii sunt cei care conduc în vestiar, iar în trecut situația ar fi fost scăpată de sub control cu totul. Fostul președinte, Josep Maria Bartomeu, vine cu noi dezvăluiri care confirmă faptul că cei care luau deciziile erau fotbaliștii. 

  • Liverpool Barcelona

„Am ascultat jucătorii și am greșit!” 

Bartomeu a vorbit despre momentul umilitor de pe Anfield, cu Liverpool, din urmă cu doi ani, când 'cormoranii' au fost eliminați în returul Champions League, deși s-au impus cu 3-0 pe Camp Nou. Ernesto Valverde era antrenor atunci, cunoscut deja pentru relația bună pe care o avea cu jucătorii. 

Fostul șef de pe Camp Nou a ascultat dorințele fotbaliștilor, iar acum regretă acest lucru, după cum a mărturisit chiar el. 

„Să nu iau în calcul după înfrângerea cu Liverpool că ar trebui să fac o schimbare a fost o eroare. Trebuia să fac o schimbare a generațiilor. Am ascultat jucătorii și am gresit”, a spus Bartomeu conform El Nacional

Printre jucătorii care ar fi cerut continuitatea lui Valverde au fost Leo Messi, alături de Pique, Luis Suarez și Jordi Alba. Mai mult, aceștia l-ar fi amenințat pe președinte cu revoltă în cazul în care îl concedia pe tehnician. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies