Dezvaluiri din vestiarul Barcelonei despre 'conflictul' Messi - Griezmann: "Vor inceta toate discutiile daca se intampla asta!"

Dezvaluiri din vestiarul Barcelonei despre 'conflictul' Messi - Griezmann: "Vor inceta toate discutiile daca se intampla asta!"

In ulimele zile au aparut tot mai multe declaratii ale anturajului lui Griezmann in care Leo Messi este invinuit pentru sezonul slab al francezului.

Cele mai recente declaratii ale apropiatilor lui Griezmann au aruncat in aer presa din Spania, dupa ce fostul sau agent, dar si un unchi de-ai sai au dezvaluit ca relatia dintre atacantul francez si Leo Messi nu este deloc buna. Mai mult, acestia au sustinut ca starul argentinian l-ar ignora pe campionul mondial, fiind si responsabil pentru starea deloc buna in care se gaseste Griezmann de cand s-a transferat la Barcelona.

Cu toate astea, fostul coechipier al celor doi, Ivan Rakitic a vorbit despre relatia dintre Griezmann si Messi si a dezvaluit cum se inteleg cei doi.

"Ce vedeam eu in vestiar e ca se intelegeau foarte bine! Eu aveam o relatie excelenta cu cei doi, nu stiu care este faza. Cei doi beau mate impreuna si petrec mult timp impreuna in vestiar.

Daca vor incepe sa inscrie, nu vor mai exista discutii. Este exigenta de la cluburile mari. Nu ma preocupa astfel de discutii, sunt doi tipi extraordinari si nu trebuie sa existe o astfel de problema. Le doresc tot ce e mai bun", a spus Rakitic pentru emisiunea 'El Pelotazo'.

VIDEO - Primul gol din Champions League al lui Griezmann in tricoul Barcelonei

VIDEO PROTVPLUS.RO

Americanii stau la coadă pentru ajutoare. SUA trec prin cea mai gravă criză de sănătate publică de la gripa spaniolă
BRAT

Modifică setările cookies