"El este noul Messi si trebuie sa ajunga la Real Madrid!" Cine este fotbalistul propus in echipa lui Zidane

"El este noul Messi si trebuie sa ajunga la Real Madrid!" Cine este fotbalistul propus in echipa lui Zidane

Fostul presedinte al lui Palermo a anuntat cine este fotbalistul care ii calca pe urme lui Messi. 

Maurizio Zamparini a declarat ca Paulo Dybala este noul Messi, tanarul fotbalist de la Juventus avand nevoie de un transfer in La Liga pentru a-si putea debloca intregul potential. 

Potrivit Goal, Zamparini a spus ca starul torinezilor trebuie sa incerce sa obtina un transfer la Real Madrid inca din urmatoarea perioada de mercato. 

"Sunt inca convins ca este noul Messi. Dybala, la fel ca un campion, este un tip foarte bun. Si nu pot intelege de ce multi din interiorul clubului au tendinta sa uite de el. Faptul ca Dybala nu este titular in Serie A este o blasfemie. Paulo ar fi trebuit sa urmeze sfatul meu acum 3 ani, i-am spus sa se indeparteze de Torino.

I-am zis clar: 'Paulo, pentru binele tau, trebuie sa pleci de la Juventus'. Fotbalul sau este fantezie si este cel mai potrivit pentru Spania, fie la Barcelona, ​​fie la Real Madrid. Am acelasi sfat pe el si astazi: 'Paulo, lasa Juventus si du-te la Real Madrid'. Poate chiar din ianuarie. Ar fi o afacere buna pentru toata lumea", a declarat Zamparini, care este de parere ca Dybala trebuie sa iasa din umbra lui Cristiano Ronaldo pentru a reusi sa arate cu adevarat de ce este in stare. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ludovic Orban: Orice cetățean, chiar dacă e într-o localitate în carantină, are libertatea să voteze, fără să dea declarații
BRAT

Modifică setările cookies