Declaratie CONTROVERSATA facuta de Sergio Ramos la adresa tenismenilor: "Daca voiam recunoastere individuala, as fi jucat probabil tenis!"

Declaratie CONTROVERSATA facuta de Sergio Ramos la adresa tenismenilor: "Daca voiam recunoastere individuala, as fi jucat probabil tenis!"

Dupa al doilea meci consecutiv castigat de Real Madrid cu 1-0 in campionat, ambele goluri fiind marcate de Sergio Ramos din penalty - atat cu Getafe, cat si cu Athletic Bilbao -, capitanul liderului din La Liga a facut o declaratie controversata care poate sa-i fi deranjat pe cei mai buni tenismeni ai lumii.

"Recunoasterea individuala este pe planul secund pentru mine. Ceea ce conteaza cu adevarat este ca echipa sa atinga obiectivele dorite si sa reuseasca sa obtina cele trei puncte in fiecare joc pe care il jucam. Din fericire, pentru moment, obtinem aceste rezultate", s-a pronuntat Ramos dupa victoria Realului de pe San Mames. 

"Daca as fi mai mult interesat de recunoasterea individuala, as fi jucat probabil tenis. Fotbalul e un sport foarte frumos, un sport de echipa si este foarte frumos sa castigi ca echipa", a adaugat Sergio Ramos.

Sergio Ramos este un mare fan al tenisului si a vizitat in dese randuri Caja Magica cu ocazia meciurilor jucate de Rafael Nadal in cadrul turneului ATP Masters 1000 de la Madrid. 

Cu 4 etape inainte de finalul sezonului, Real Madrid ocupa primul loc al campionatului spaniol, cu 77 de puncte, la patru lungimi inaintea Barcelonei. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Dintre cei peste 30.000 de români vindecaţi de Covid-19, nici 300 nu au donat plasmă
BRAT