Spania

Real Madrid l-a pus IN ASTEPTARE pe Sergio Ramos! Viitorul capitanului madrilenilor este incert, dupa ce negocierile au fost oprite 

"Los Blancos" nu au inceput inca discutiile cu Ramos pentru prelungirea contractului, chiar daca actuala intelegere expira anul viitor.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Aprilie 2020, 18:58
Data actualizarii: Marti 14 Aprilie 2020, 19:00

Inainte ca fotbalul spaniol sa fie afectat de coronavirus, Real Madrid nu considera ca reinnoirea intelegerii cu Sergio Ramos este prioritara, conform AS.

Tot AS scrie ca madrilenii ar dori sa ii ofere fundasului spaniol o prelungire de contract pe doar un an, insa liderul din defensiva lui Real doreste ca urmatoare intelegere sa fie pe 2 ani.

In ciuda faptului ca cele doua parti nu au ajuns inca la o intelegere, Ramos a discutat cu oficialii clubului si este de acord cu reducerea salariului din cauza crizei provocate de COVID-19.

De cand s-a transferat de la Sevilla in 2005, Sergio Ramos a  bifat 640 de partide pentru clubului din capital Spaniei. In cei 15 ani petrecuti pe Bernabeu, fundasul spaniol a devenit una dintre cele mai mari legende din istoria echipei, reusind sa castige Liga Campionilor de 4 ori.

Modifică setările cookies