Ousmane Dembele Adama Traore Barcelona Wolves Spania

De la 'fragilul' Dembele, la 'bestia' Traore! Barcelona a găsit o opțiune în cazul în care francezul nu prelungește

Situația lui Ousmane Dembele (24 ani) continuă să fie incertă, fotbalistul francez refuzând până acum orice propunere venită din partea catalanilor. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 08 Ianuarie 2022, 19:22
Data actualizarii: Sambata 08 Ianuarie 2022, 19:28

Barcelona i-a tot făcut oferte jucătorului, care însă au fost refuzate din cauză că nu se ridicau la pretențiile financiare ale acestuia. Dembele cere un salariu mult peste ce îi pot oferi conducătorii de pe Camp Nou, iar în vară ar putea pleca pe gratis. 

Înlocuitor pentru Ousmane Dembele 

În cazul în care fotbalistul francez decide să nu își prelungească înțelegerea, Barcelona a găsit o soluție de înlocuire a sa. Catalanii lucrează pentru a-l readuce pe Adama Traore la echipă, informează cotidianul catalan SPORT

Profilul fotbalistului de la Wolves este văzut optim pentru a-l înlocui pe Ousmane Dembele, având calitățile necesare pentru a provoca dezechilibru în bandă. Unul dintre punctele forte ale fotbalistului este fizicul său, fiind recunoscut deja pentru forța pe care o arată pe teren. 

Sursa citată menționează că Jorge Mendes ar lucra deja la o posibilă revenire a lui Traore pe Camp Nou, fiind unul dintre agenții cu care catalanii au menținut relații bune de colaborare de-a lungul timpului. 

Adama Traore a crescut la academia Barcelonei, însă în 2015 a fost vândut la Aston Villa, pentru 10 milioane de euro. Un an mai târziu, fotbalistul a semnat cu Middlesbrough, iar în 2018 s-a transferat la Wolves. 

20 de meciuri a jucat Traore în acest sezon, în toate competițiile, pentru Wolves. Fotbalistul de 25 de ani este cotat la 28 de milioane de euro conform Transfermarkt. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!