Spania

Ousmane Dembele a luat decizia finală, cu șase luni înainte să rămână liber de contract. Anunțul francezilor

Ousmane Dembele (24 de ani) își încheie contractul cu FC Barcelona la finalul acestui sezon, iar clubul i-a oferit un ultimatul pentru prelungirea înțelegerii.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Decembrie 2021, 13:14
Data actualizarii: Miercuri 22 Decembrie 2021, 13:19

După mai multe negocieri eșuate între cele două părți, se pare că Dembele și Barcelona au ajuns la un acord: fotbalist francez va semna prelungirea contractului, anunță publicația FootMercato.

Ousmane Dembele își prelungește contractul cu Barcelona

Anunțul oficial nu a fost făcut încă de către FC Barcelona din cauza faptului că părțile nu s-au înțeles asupra salariului, însă lucrurile ar fi clare, iar Ousmane Dembele exclude o plecare de la gruparea catalană, scrie sursa citată.

Dembele a fost măcinat de accidentări în ultimii ani, iar fanii Barcelonei l-au considerat mai degrabă un transfer ratat, având în vedere că formația de pe Camp Nou a plătit 135 de milioane de euro pentru a-l aduce de la Borussia Dortmund, în 2017. Totuși, antrenorul Xavi Hernandez are un discurs laudativ la adresa campionului mondial din 2018.

"Dembele își dorește să rămână la Barcelona. Este fericit aici și sunt încrezător că va continua. Știe deja care este proiectul sportiv de aici, știe ce va urma, dar și ce rol important va avea. Nu pot să ofer mai multe detalii.

Poate că i-a lipsit un gol care să-i ofere mai multă încredere, dar tot reușește să facă diferența", declara recent Xavi.

  • 135 de milioane de euro a plătit Barcelona pentru Dembele, în 2017, când l-a transferat de la Borussia Dortmund
  • 7 meciuri a jucat Dembele la Barcelona în acest sezon, reușind un assist
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!