Ousmane Dembele Barcelona Fotbal extern

Dembele, nuntă în secret, fără ca nimeni de la Barcelona să știe măcar că avea iubită! Imaginile au apărut pe internet

Ousmane Dembele (24 ani) este protagonistul unui nou moment neașteptat!

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 24 Decembrie 2021, 17:31
Data actualizarii: Vineri 24 Decembrie 2021, 17:36

Atacantul francez transferat pe una dintre cele mai mari sume din istoria clubului a fost, în repetate rânduri, unul dintre jucătorii aflați în centrul controverselor. Dembele a fost mai mult accidentat decât prezent pe teren, iar atitudinea sa delăsătoare i-a înfuriat în repetate rânduri pe fanii catalanilor, mai ales cu întârzierile sale repetate la antrenamente sau la evenimentele importante. 

Deși echipa se află în vacanță, jucătorii rămân în contact, însă imaginile apărute pe rețelele de socializare joi seară i-a șocat pe fotbaliștii și oficialii Barcelonei. 

Ousmane Dembele, nuntă în secret în Maroc

Campionul mondial din 2018 s-a căsătorit în Maroc, iar imagini de la fericitul eveniment au apărut pe rețelele de socializare. Ce a atras atenția este faptul că niciunul dintre jucătorii Barcelonei nu a fost prezent, iar motivul ar fi unul cu totul neașteptat, fotbaliștii primei echipe nu știau că Dembele urmează să se însoare, anunță cotidianul SPORT. 

Mai mult decât atât, mare parte din vestiar nu știa nici măcar de relația jucătorului, mai ales că la ieșirile comune, cu echipa, acesta nu a mers niciodată însoțit. 

Dembele s-a căsătorit în religia musulmană, iar la eveniment a fost însoțit de prietenii săi, printre care s-a numărat și jucătorul lui Bayern Munchen, Dayot Upamecano. Cei doi au făcut parte din aceeași generație, iar traseul lor în carieră a fost unul similar. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!