Barcelona a făcut ultima ofertă pentru Ousmane Dembele! Francezul, obligat să decidă rapid

Ousmane Dembele Barcelona Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 Decembrie 2021, 12:29
Data actualizarii: Vineri 10 Decembrie 2021, 12:35

Barcelona riscă să îl piardă gratis pe Ousmane Dembele (24 de ani) în vara anului următor, atunci când îi expiră contractul.

Aflat din 2017 pe Camp Nou, când a fost cumpărat de la Borussia Dortmund, pentru 135 de milioane de euro, Dembele a fost măcinat de accidentări în fiecare sezon, iar prestațiile sale nu s-au ridicat la nivelul așteptat. Totuși, catalanii speră în continuare că francezul va putea reveni la forma care l-a consacrat, astfel că i-a făcut o nouă ofertă de prelungire a contractului.

Salariul lui Dembele la Barcelona poate ajunge la 11,5 milioane de euro

După mai multe propuneri refuzate, lui Dembele i-a fost propus acum un salariu fix mărit, de 7,5 milioane de euro, care poate ajunge la 11,5 milioane, în funcție de bonusurile stabilite în contract, scrie Mundo Deportivo.

Publicația catalană Sport a scris recent că Dembele a primit și un termen limită până la care poate răspunde acestei ultime propuneri: 31 decembrie. De la 1 ianuarie, campionul mondial cu Franța va fi liber să negocieze cu o altă echipă.

Extrema Barcelonei are propuneri de la alte cluburi, iar salariile ar fi mult peste ceea ce îi oferă Barcelona. Agentul jucătorului s-a întâlnit cu multe cluburi de top din Europa, printre care United, Chelsea, Bayern, Tottenham sau Juventus, astfel că Dembele are opțiuni în cazul în care se hotărăște să plece. 

Pe de altă parte, FC Barcelona continuă negocierile cu Manchester City pentru transferul atacantului spaniol Ferran Torres pe Camp Nou. Conform El Mundo Deportivo, "cetăţenii" solicită 60 milioane euro în schimbul atacantului în vârstă de 21 ani, în timp ce Barca oferă doar 45 milioane euro, scrie Agerpres. Spaniolii sunt însă optimişti şi speră că vor ajunge la un acord cu clubul englez pentru ca transferul să fie finalizat luna viitoare.

  • 30 de goluri a strâns Dembele în cele 123 de meciuri la Barcelona
  • 5 partide are Dembele în acest sezon la gruparea de pe Camp Nou, fără să aibă realizări notabile
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!