Lionel Messi Barcelona Campionatul Mondial Qatar 2022 cupa mondiala 2022 PSG Spania

Messi ar fi spus 'DA' PSG-ului! Care sunt cele 3 argumente cu care a fost convins de campioana Frantei

Lionel Messi (33 de ani) ramane liber de contract din vara, intelegerea cu Barcelona fiind la doar cateva luni distanta sa expire.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Ianuarie 2021, 11:05
Data actualizarii: Joi 21 Ianuarie 2021, 16:27

Desi s-au vehiculat si destinatii ca Manchester City sau Inter Miami, in ultima perioada, principala favorita in cursa pentru transferul lui Messi pare sa fie PSG.

Inclusiv directorul sportiv al parizienilor a declarat recent ca a pastrat 'un loc rezervat la masa negocierilor' pentru transferul lui Messi.

Diario Gol anunta ca mutarea este una iminenta si ca Messi si-ar fi dat deja acordul.

Starul argentinian a fost convins cu trei argumente: salariul colosal, posibilitatea de a juca din nou cu Neymar si o propunere speciala pentru Cupa Mondiala din Qatar (2022).

Este cunoscuta relatia apropiata dintre clubul PSG si statul Qatar, echipa din capitala Frantei fiind controlata de emirul Qatarului.

Editia din 2022 va avea loc chiar in Qatar, iar lui Messi i s-ar fi facut deja o promisiune ca va fi unul dintre principalii ambasadori ai competitiei. Mai mult, Messi a fost asigurat ca i se vor asigura cele mai inalte conditii posibile pentru a fi in forma maxima si implicit pentru a se putea impune cu Argentina la Cupa Mondiala.

Cupa Mondiala este singurul trofeu important care ii lipseste din palmares lui Messi, iar argentinianul a fost extrem de incantat de propunerile care i-au fost facute.

"Aceasta relatie dintre Qatar si PSG se bazeaza pe emotie si pe pasiune pentru PSG si fotbal", spunea Leonardo, directorul sportiv al parizienilor.

Modifică setările cookies