Un candidat la presedintia Barcelonei este sigur ca Messi va ramane la club! "Poate fi convins, cred ca va ramane!"

Barcelona la liga laporta messi Spania Un candidat la presedintia Barcelonei este sigur ca Messi va ramane la club! "Poate fi convins, cred ca va ramane!"
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Ianuarie 2021, 20:44
Data actualizarii: Miercuri 20 Ianuarie 2021, 01:32

Joan Laporta, candidat la presedintia Barcelonei, este increzator ca Lionel Messi va ramane la club. 

In ultimul an, s-a discutat mult despre despre viitorul argentinianului, al carui contract expira pe 30 iunie. Laporta este convins ca Messi va ramane la echipa si s-a plans ca amanarea alegerilor nu ajuta mult clubul Barcelona. 

"Messi poate fi convins, cred ca vrea sa ramana. Conversatia pe care trebuie sa o am cu el este una serioasa. Ii putem oferi ceva bun. Intarzierea alegerilor nu aduce beneficii Barcelonei sau reinnoirea contractului lui Leo Messi. Este nevoie de un presedinte si de un consiliu de adiminstratie pentru a se prelungi contractul.

Cand va inceta sa joace fotbal, Messi va primi rolul care il face confortabil la club. Dar deocamdata, el vrea sa joace fotbal. Si daca mai tarziu o sa isi doreasca o experienta in fotbalul din America, ar fi incredibil pentru toata planeta", a declarat Joan Laporta. 

Nelinistea din interiorul echipei si rezultate slabe pe care le-a obtinut Barcelona in ultimul timp, l-au facut pe Leo Messi sa isi doreasca vara trecuta plecarea de la club. City ar fi fost echipa dornica sa il transfere, dar clauza de reziliere pe care a invocat-o clubul catalan a facut ca mutarea sa nu se concretizeze.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!