Romania Irlanda de Nord Nations League Nations League Romania a aflat primii adeversari de la Nations League. Irlanda de Nord si-a anuntat lotul pentru deplasarea de la Bucuresti

Mirel Radoi stie cu cine se confrunta in primul meci din Nations League! Irlanda de Nord si-a anuntat lotul pentru deplasarea de la Bucuresti

Mirel Radoi, selectionerul Romaniei, va debuta la nationala intr-un meci din Nations League, impotriva Irlandei de Nord. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 August 2020, 14:47
Data actualizarii: Luni 24 August 2020, 15:08

Dupa performantele obtinute in vara lui 2019, la europeanul U21 din Italia, unde a dus echipa nationala pana in semifinalele competitiei, Mirel Radoi a fost numit selectioner la echipa de seniori. El va debuta pe banca tehnica a tricolorilor pe 4 septembrie la Bucuresti, intr-un meci impotriva Irlandei de Nord, din cadrul competitiei, UEFA Nations League. 

Irlandezii si-au anuntat deja lotul pentru meciul cu Romania. Printre nume se regasesc obisnuitii Jonny Evans, Steven Davis și Kyle Lafferty, dar si tineri promitatori precum Jamal Lewis, curtat de Liverpool si Bailey Peacock-Farrell.

Cele doua meciuri din cadrul Nations League cu Irlanda de Nord si Austria ii vor ajuta pe tricolori sa pregateasca semifinala playoff-ului cu Islanda. Meciul impotriva islandezilor se va juca pe 8 noiembrie la Reykjavik. Daca Romania castiga va juca in finala pentru calificarea la EURO cu invingatoarea dintre Bulgaria si Ungaria. 

Romania are un palmares bun impotriva Irlandei de Nord in ultimele 3 meciuri. Tricolorii au inregistrat 2 victorii si un egal. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!