VIDEO EXCLUSIV „Nu își permite Federația să îmi plătească mie salariul!” Ironii la adresa FRF din partea unui antrenor român 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 21 Ianuarie 2022, 16:00
Data actualizarii: Vineri 21 Ianuarie 2022, 16:03

Federația Română de Fotbal nu a anunțat încă noul selecționer al naționalei României. 

La aproape două luni de la încheierea contractului lui Mirel Rădoi, care a decis să nu își mai prelungească înțelegerea, Federația nu are încă un nou selecționer. Șefii au luat legătura cu mai mulți antrenori români, precum Gheorghe Hagi, Răzvan Lucescu sau Dan Petrescu, însă s-au lovit de refuzuri.

Ulterior au apărut mai multe liste cu posibili selecționeri, iar federalii au început negocierile cu Ladislau Boloni, la finalul lui decembrie. Cu toate astea, nu s-a ajuns la un acord nici până în prezent, iar într-un moment de impas al discuțiilor, au reapărut variantele Adrian Mutu și Edward Iordănescu, vehiculate și anterior. 

Viorel Moldovan: „Nu cred că își permite Federația Română de Fotbal să îmi plătească mie salariul!”

Membru al Generației de Aur, Viorel Moldovan, fostul mare atacant al naționalei României, care are 25 de goluri înscrise în 70 de meciuri, a vorbit despre postul de selecționer. Contactat la „Ora exactă în sport”, antrenorul a analizat șansele tehnicienilor aflați pe listă, iar în momentul în care a fost întrebat dacă nu a fost și el contactat de către Federație, a glumit pe seama subiectului. 

„Deja au fost mult prea mulți antrenori pe listă, nu cred că era loc și pentru mine, plus că, din punct de vedere financiar, nu cred că își permite Federația Română de Fotbal să îmi plătească mie salariul.

Eu fac tranșee la mine la cabană acum, mă pregătesc de invazia rușilor în Ucraina. O să vadă ei”, a declarat Viorel Moldovan la PRO X.

Cum a analizat Moldovan antrenorii favoriți să preia banca tehnică a naționalei 

„Am mai spus, Ladislau Boloni ar fi o soluție mai bună, antrenor cu experiență, a mai fost, i-au trecut pe mână fotbaliști tineri care ulterior au confirmat și au ajuns certitudini la nivel mondial. Asta dacă se concretizează, dacă nu, cred eu că și Edi Iordănescu este o opțiune destul de interesantă. 

În momentul de față, eu consider că Mutu nu ar fi fost o variantă bună. În viitor, după ce își va face mâna, va antrena constant și va antrena la echipe de club, nu înseamnă că nu ar putea să fie un antrenor interesant. Pe viitor ar putea, fotbal știe, dar e nevoie și de experiență. 

Eu, încă de la bun început am spus, la echipa națională e nevoie de selecționer cu anumită experiență și anumită prestanță. Normal, să știe și fotbal, cum am făcut referire la Ladislau Boloni, așa putea să fie și Victor Pițurcă, Anghel Iordănescu. 

Edward Iordănescu a confirmat și la nivel de echipe de club în România, are un titlu cu CFR. Ar putea fi un consilier Anghel Iordănescu, la ce experiență are, cât fotbal știe, ar fi un plus”, a declarat fostul atacant.  

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!