VIDEO EXCLUSIV Ziua și posibilul selecționer! „Dacă refuză și Boloni suntem de râsul lumii! Parcă are ciumă Federația!”

Invitat la Ora Exactă în Sport, la PRO X, Dumitru Dragomir a vorbit despre noul selecționer. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Ianuarie 2022, 11:20
Data actualizarii: Miercuri 19 Ianuarie 2022, 11:33

FRF caută un selecționer de pe 30 noiembrie 2021, de când contractul lui Mirel Rădoi cu echipa națională a expirat. În aceste două luni, Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță s-au lovit de refuzurile lui Gică Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu. 

Pe Ladislau Boloni l-au convins să vină la București pentru a purta tratativele finale, doar că au trecut mai bine de două săptămâni de când antrenorul s-a izolat la Târgu Mureș și ezită să dea un răspuns. Așa că oficialii FRF au început tratativele lu Edward Iordănescu și Adrian Mutu, după cum a anunțat chiar Mihai Stoichiță. 

Doar că Dumitru Dragomir susține că Ladislau Boloni va accepta să devină selecționeru României. Totodată, fostul președinte LPF este surprins de modul în care antrenorii refuză echipa națională și este de părere că această tactică a lui Răzvan Burleanu, de a negocia cu mai mulți tehnicieni în același timp, îl va costa. 

Dragomir: „Eu eram pe locul 7 în Europa și presa mă făcea praf!”

„Eu știu că Boloni a zis da. Dacă refuză și Boloni suntem de râsul lumii. Ar fi o jignire pentru Iordănescu și Mutu. Să te țină atât în priză și să vorbească cu alții. Dar Edi, care nici nu are foame de bani, eu cred că refuză. 

Și dacă a fost Iordănescu la Federație, ce? Și Boloni a fost. Parcă are ciumă Federația. Așa cred eu, cunoscându-l pe Edi, cât e de orgolios. Oricare vine antrenor după Boloni, dacă nu acceptă el, presa îl fărămițează. 

Strategia Federației nu a fost rea când s-au dus la Hagi și Dan Petrescu. Cred că a fost făcută pentru opinia publică. În momentul în care refuză 4, 5 se răsfrânge totul asupra Federației. Liga și Federația nu a făcut nimic pentru fotbal în ultimii 7-8 ani. 

FRF nu a văruit în ultimii 10 ani niciun perete, Liga nu există. Noi am mai făcut niște stadioane. Ăștia nu fac nimic, domne. Eu eram pe locul 7 în Europa, locul 9 în lume și presa mă făcea praf. Iar acum, nimeni nu face nimic. Zici că suntem bolnavi mintal, domne!”, a declarat Dumitru Dragomir la Ora Exactă în Sport, la PRO X.

Modifică setările cookies