Dan Petrescu CFR Cluj cristian balaj Echipa Nationala Superliga

VIDEO Cristian Balaj, prima declarație oficială legată de negocierile lui Dan Petrescu cu Federația Română de Fotbal 

Dan Petrescu a decis să rămână la CFR Cluj. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Decembrie 2021, 15:50
Data actualizarii: Luni 20 Decembrie 2021, 15:55

După ce contractul lui Mirel Rădoi a expirat pe 30 noiembrie, Mihai Stoichiță și Răzvan Burleanu au plecat în căutarea unui nou selecționer. Refuzați de Gică Hagi și Răzvan Lucescu, oficialii FRF s-au deplasat la Cluj pentru a-l aborda pe Dan Petrescu. Însă, antrenorul CFR-ului a anunțat că va oferi un răspuns pe 20 decembrie, după ultimul meci din 2021, contra lui FC Argeș. 

Iar Dan Petrescu a hotărât să rămână la CFR Cluj, club alături de care mai are contract până în vara lui 2024. Anunțul oficial a fost comunicat de Cristian Balaj, președintele grupării din Gruia. 

„În urma discuțiilor purtate azi, atât clubul, cât și Dan Petrescu au decis să continue împreună proiectul început la CFR. Ne bucurăm, suntem fericiți. Un antrenor în care avem încredere și un om de cuvânt, așa cum spuneam în declarațiile anterioare”, a declarat Cristian Balaj pentru CFR TV.

Astfel, favoriți de a prelua echipa națională, în aceste condiții, au devenit Adrian Mutu și Edward Iordănescu. Ambii îndeplinesc cerința FRF, sunt liberi de contract, Răzvan Burleanu anunțând că instituția pe care o conduce nu va plăti o clauză de reziliere. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!