Mihai Stoica Dan Petrescu Echipa Nationala de Fotbal Nationala

„Contribuiam și eu la clauză!” Mihai Stoica, savuros după ce Petrescu a refuzat naționala: „I-a spus lui Giovanni că se duce!”

Dan Petrescu a refuzat propunerea primită din partea Federației Române de Fotbal. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Decembrie 2021, 22:18
Data actualizarii: Luni 20 Decembrie 2021, 22:20

Rămasă fără selecționer pentru naționala mare, Federația a negociat cu nume importante din fotbal precum Gheorghe Hagi, Răzvan Lucescu, iar cel mai recent a fost Dan Petrescu. Chiar Mihai Stoica a afirmat cu tărie că are informații conform cărora antrenorul campioanei României va semna cu Federația. 

Cu toate astea, patronul ardelenilor a dezvăluit că Dan Petrescu rămâne pe banca echipei sale. CFR Cluj este aproape de încă un titlu în Liga 1, după ce distanța dintre campioană și FCSB a ajuns de 10 puncte, în urma remizei roș-albaștrilor de la Sepsi, 0-0. 

Managerul FCSB-ului a dezvăluit recent că știa de la Giovanni Becali, căruia îi spusese chiar antrenorul CFR-ului că a acceptat propunerea primită din partea conducătorilor Federației Române de Fotbal. 

Mihai Stoica: „Aș fi contribuit la clauză!”

Oficialul roș-albaștrilor a glumit pe seama situației lui Dan Petrescu, spunând că i-ar fi achitat și el din clauză doar pentru a semna cu naționala. Mihai Stoica a avut cuvinte de laudă la adresa antrenorului de la CFR Cluj. 

„Aș fi contribuit și cu bani la cei 400.000 de euro din clauză. Nu cu foarte mulți (râde). Am lucrat cu el. E geniu Petrescu! Sunt mulți antrenori care nu vor să sacrifice tot pentru rezultat. Lui nu îi pasă. Sacrifică tot! Contra lui Hagi nu a ieșit o repriză din careu. A câștigat 2-0! Petrescu este foarte bun, iar CFR s-a realizat datorită lui. 

Petrescu i-a spus lui Giovanni că se duce la națională! Dacă o auzeam din gura altcuiva, nu credeam. Dar el chiar i-a spus asta. Nu știu ce s-a întâmplat după”, a declarat Mihai Stoica pentru Telekom Sport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!