Dan Petrescu Echipa Nationala Florin Prunea Nationala

Prunea, convins că Petrescu nu preia naționala: „Vor numi un antrenor docil, cuminte, ieftin și ascultător”! Cine va fi

Florin Prunea este convins că Dan Petrescu nu va semna cu echipa națională a României.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Decembrie 2021, 23:22
Data actualizarii: Duminica 19 Decembrie 2021, 23:30

Fostul dinamovist susține că CFR Cluj se află într-o situație extrem de delicată din punct de vedere financiar în momentul de față, motiv pentru care Neluțu Varga nu-și permite să-l piardă pe Petrescu. Deoarece acest lucru i-ar putea periclita campioanei șansele la un nou titlu și la o eventuală participare în grupele competițiilor europene, de unde ar putea veni bani grei.

Prunea susține că pe banca naționalei va fi pus un antrenor „docil, cuminte, ieftin și ascultător” și îl numește pe Mihai Stoichiță, actualul director tehnic de la FRF.

„Eu cred că știți deja că nu va veni Petrescu. Vor numi un antrenor docil, cuminte, ieftin și ascultător. Eu cred că va fi Stoichiță.

Am avut o fereastră de timp în care am avut cei mai mare antrenori români liberi și nu s-a luat nicio măsură.

Au fost liberi Hagi, Petrescu, Șumudică și Răzvan Lucescu și atunci nu a apelat nimeni la ei. Eu cre că îl vor numi pe Stoichiță”, a spus Florin Prunea la TV Digi Sport.

Dacă va accepta oferta FRF, Dan Petrescu va fi numit pe banca naționalei de ziua sa

Postul de selecționer a rămas liber din momentul în care Mirel Rădoi a luat decizia de a părăsi naționala, după ratarea calificării la Campionatul Mondial din Qatar.

Până acum, FRF a mai purtat discuții cu Gică Hagi și Răzvan Lucescu, însă ambii au ales să continue proiectele în care sunt angrenați deja.

Dan Petrescu este așteptat să dea un răspuns până pe data de 20 decembrie. Dacă acesta este unul pozitiv, atunci noul selecționer va fi numit pe banca naționalei chiar de ziua lui, pe 22 decembrie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!