Mihai Stoica Dan Petrescu selectioner romania Nationala

"E deja pus la națională". Mihai Stoica a dezvăluit care ar fi noul selecționer al României 

Echipa națională a României încă nu are un antrenor principal, după plecarea lui Mirel Rădoi la finalul campaniei de calificare pentru Mondialul din 2022. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Decembrie 2021, 17:49
Data actualizarii: Sambata 18 Decembrie 2021, 18:05

Oficialii FRF au avut mai multe discuții cu diverși antrenori, precum Gică Hagi sau Răzvan Lucescu, însă nu s-a ajuns la vreun acord cu aceștia din diferite motive.

Negocierile cu Dan Petrescu nu au niciun rezultat pentru moment. Pe de o parte, tehnicianul celor de la CFR Cluj nu a oferit un răspuns clar, iar pe de altă parte a afirmat că nu plătește clauza de reziliere a contractului acestuia cu campioana României.

Mihai Stoica a declarat că nu știe care va fi viitorul selecționer al României, chiar dacă zvonurile din interior îl dau ca favorit pe Petrescu, însă nu exclude nici varianta cu Adrian Mutu. 

"E clar că nu merge atunci. Burleanu a spus clar că nu plătește clauza. Eu cred că vorbim prea mult despre asta. La noi, zvonurile care circulă sunt că Petrescu e deja pus la națională. Acum, dacă n-o fi el, e Mutu. Dacă va fi Mutu, nu e nicio problemă. E o problemă dacă va fi cineva care, de exemplu, noi avem un jucător în formă și nu e chemat, dar nu cred că un selecționer nu poate chema cei mai buni și mai în formă jucători.", a declarat Mihai Stoica la Telekom Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!